Helenaofsmaland.com - Helena of Småland


Helena of Småland - Dancecouture, Dance, couture, dance, shower, show, dansundervisning, dans, undervisning, show, företagsfest, företagsfesten, danslektion, danslektioner, bröllopet, bröllop, tävlingskläder, träningskläder, passion, perfection, performance, design.Varför inte förnya firmafesten eller konferenskonceptet?
Vi kan erbjuda en exklusiv dansupplevelse som sträcker sig utöver det vanliga!

Undervisning: Värm upp deltagarna med en pulshöjande samba eller förförisk rumba eller låt deltagarna känna på en äkta Let´s Dance-känsla med häftig koreografi och tävlingsmoment.

Show & Uppvisning: Ni kan även välja att låta oss stå för underhållningen i form av en show eller en uppvisning gjord för just Ert event.

Självklart går det även att kombinera undervisning med en show eller uppvisning.

Varje kund är unik och därför ser alla upplägg olika ut.
Hem Tjänster Dancecouture Biografi Kontakt Länkar
Helena Fransson och Morgan Alling
Helena Fransson och Morgan Alling Lets Dance 2008

Helena började sin karriär i Växjö när hon som sexåring följde med sin bästa kompis på en danskurs. Satsningen på dansen gjorde att hon flyttade till Stockholm, där hon som amatör hade en framgångsrik karriär mellan 1996 och 2006. SM-guld, silver och brons, internationella pallplatser, kan läggas till flera år i landslaget som representant på NM, EM och VM. Våren 2006 började Helena att dansa ihop med Tobias Wallin. Tillsammans tog de steget över till den professionella sidan. Efter bland annat två proffs-SM-guld i Standard, lade de tävlingsskorna på hyllan december 2008, detta för att helt kunna fokusera på event, shower och undervisning.

Man har även kunnat följa Helena i TV4:s program Let´s Dance, där hon varit partner till Paolo Roberto, Mårten Andersson, Morgan Alling, Marcus Birro och återigen Morgan Alling i jubileumssäsongen 2015. Bästa placeringen fick hon 2015 tillsammans med skådespelaren Morgan Alling då de slutade tvåa. 2012-2015 har hon, i stället för att dansa i programmet, varit ansvarig stylist och kostymör för alla deltagare, dansare så väl som kändisar.

Idag är dansen ett heltidsjobb och en livsstil. ”Dansen har blivit mitt liv, något jag lever för och jag älskar varje del av det!”
info@helenaofsmaland.com